В ніч на 9 серпня у Румунії перекинувся автобус з українцями, що перевозив 53 особи (в тому числі водії). Внаслідок аварії загинули двоє пасажирів, в тому числі одна дитина. У автобусі їхала і 15-річна Анастасія Чудотворець із Козятина.

Дівчина 10 днів відпочивали в болгарському місті Бургас. Поїздку їй оплатили волонтери, як доньці та сестрі бійців Правого Сектору (батько - доброволець із позивним Друг Подолянин - начальник штаба 5-го ОБ ДУК ПС та командир першої штурмової роти, брат - боєць Правого Сектору із позивним Друг Одін). Аварія сталася, коли вони вже поверталися додому.

Серед постраждалих в  ДТП у Румунії пасажирів автобуса, була неповнолітня вінничанка

- Наразі вона в лікарні в Бухаресті. Фізично із нею все гаразд, тільки позчесувала руки та коліна, а психологічно - ні, дуже сильний шок. В неї на очах загинули люди, її друзі сильно постраждали. Хлопчика Назар з Тернополя всього в осколках з побитою головою несли на руках, вона думала він не виживе, а подруга Саша, з якою Настя жила разом у кімнаті, теж сильно кричала і плакала, бо ребра побила і рвана рана в неї. В дитини страх сісти в автобус, - розповіла редакції Vinbazar.com мати Анастасії Тетяна, - Вона сиділа з самого заду, на останньому чотиримісному сидінні посередині, тому й найменше постраждала. Автобус впав на правий бік, хто сидів зліва - отримав незначні ушкодженні.

Серед постраждалих в  ДТП у Румунії пасажирів автобуса, була неповнолітня вінничанка

За останньою інформацією, яку повідомив консул рідним, Анастасію разом із іншими пасажирами, що мають легкі пораненнями, доправлять автобусом до Луцька о 13:00.



Переглядів: 4018
Поширень: 0