Конфлікт між двома сп’янілими компаніями у парку ім. Горького закінчився стріляниною. Четверо учасників бійки отримали різного ступеня тілесні ушкодження.

Інцидент стався 22 серпня близько 6.20 години.

У центральному парку Вінниці, відпочивши у розважальних закладах, зустрілись дві компанії сп’янілих чоловіків. Між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. В ході сварки один з чоловіків здійснив декілька пострілів у бік супротивників з травматичної зброї.

В результаті конфлікту всі четверо учасників отримали тілесні ушкодження, ступінь важкості яких встановить судово-медична експертиза. Троє постраждалих доставлені до медичного закладу.

Працівники міліції вилучили пристрій для відстрілу гумових куль «ФОРТ 12Р», який перебував на законних підставах.

За даним фактом слідчим відділом міліції розпочато кримінальні провадження за ознаками ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство) та ч.1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до семи років.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций, з огляду на те, що двоє з учасників конфлікту військовослужбовці, які перебували поза службою, розслідування проводитиме військова прокуратура.



Переглядів: 4873
Поширень: 0