До Вінниці вперше приїхав новий «Ревізор» Вадим Абрамов. Сьогодні, 26 серпня, перевірив готель «Профспілковий». Персоналу ведучий сподобався, та всі їдальні поблизу зачинилась на санітарний день. Тож снідав ревізор у кіоску пиріжками і кавою. Чи давати табличку закладу в новому сезоні телепрограми вирішуватимуть глядачі.

- В готель ревізор заселився вчора ввечері, десь о пів на дев’яту. Жив на шостому поверсі. я його не поселяла, був інший адміністратор. Поселився в однокімнатний двомісний номер, в нас спортсмени живуть зараз, багато вільних місць не було, і який номер був – такий і обрав, - каже адміністратор Лідія Глухенька.

До Вінниці завітав новий ревізор. П.С. той що замість Фреймут

І якщо вільний номер знайти вдалось, то з їжею виявились проблеми. Їдальню на першому поверсі з вчорашнього вечора зачинили на санітарний день. Для наочності двері, з яких доносяться кулінарні аромати навіть підперли партою. Не працює і кафе на третьому поверсі. Їдальня в "Книжці" також сьогодні не працює. Єдине місце – де втамували ревізорський голод – кіоск з випічкою на першому поверсі готелю.

До Вінниці завітав новий ревізор. П.С. той що замість Фреймут

- Приємний мужчина. Взяв у мене пиріжок з абрикосом та каву. Поговорили про різне. Камер багато було. Питали, чи є «Вайфай» в гостиниці, я сказала що є. Він питав, чи я не користувалась. Я кажу, що ні, в мене вдома є, - каже продавчиня Людмила Нумруд.

До Вінниці завітав новий ревізор. П.С. той що замість Фреймут

Результати перевірки та які ще місця у Вінниці відвідав ревізор, знімальна група залишила в секреті.

- Ревізор у Вінниці вже втретє. Вперше з новим ведучим, ми дуже любимо ваше місто, ми в захваті від фонтану, - каже креативний продюсер програми «Ревізор» Марія Павлічук, - Ми не залишали в попередні рази таблички у вашому місті, дуже сподіваємось, що вона з'явиться після цього.

До Вінниці завітав новий ревізор. П.С. той що замість Фреймут

До речі, в новому сезоні глядачів очікує сюрприз. В першій програмі 31-го серпня чекайте ревізії без висновків. Глядачі вперше самі обиратимуть заклади, які сподобались. Вінницький випуск вийде в ефір за півтора-два місяці.



Переглядів: 7395
Поширень: 0