Федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій Російської Федерації пригрозила заблокувати сайт «Моя Вінниця» протягом трьох діб.

Відповідне повідомлення «Моя Вінниця» отримала на редакційну пошту. А саме: «Надсилається повідомлення про внесення до «Єдиного реєстру доменних імен, покажчиків сторінок сайтів в мережі« Інтернет» і мережевих адрес, що дозволяють ідентифікувати сайти в мережі «Інтернет», що містять інформацію, поширення якої в Російській Федерації заборонено» наступного (їх) покажчика (покажчиків) сторінки (сторінок) сайту в мережі «Інтернет»: www.myvin.com.ua

Нічого дивного. Усвідомивши, що правдиву інформацію про ситуацію в Україні прості росіяни можуть дізнатися не тільки з випусків російських телеканалів, а й за допомогою Інтернету, кремлівські цензори почали активно блокувати українські сайти.

Як відомо, протягом 2015 року Роскомнадзор заблокував вже кілька українських топових ресурсів та західних виданнь зі світовим ім'ям.

Так, в "розстрільний список" потрапила "The Washington Post", лондонська газета "The Financial Times". Залишається порадіти, що ми в хорошій компанії.



Переглядів: 4485
Поширень: 0