Посеред аеродрому організатори свята облаштували сцену, де проводилися конкурси і розіграші. Для самих затятих пройшов конкурс із «боулінгу». Музичний супровід забезпечували відомі діджеї Чук і Гек Проджект.

А поряд глядачі змогли побачити, і навіть «помацати» експозицію новеньких ексклюзивів та просто гарних авто вінницьких автосалонів. В цей же час по один бік сцени проходитив тест-драйв автівок, по другий — показові виступи учасників автошоу.

Київський клуб вуличних гонок «ForceRacing», під гучні оплески вінничан провів змагання з автослалому — проїзду по доріжці з фішками на час. 15 тюнінгових авто з Києва (тюнінг — установлення додаткового обладнання в машинах) і 30 з інших міст України показали вінничанам дійсно вищий клас автопілотажу. А команда «Tarantino» продемонструвала справжній дріфт, який вінничани бачили у голівудських фільмах.

Також всі присутні на автошоу мали можливість побачити перегони невеликих гоночних авто — багі та картів і моделей літаків, що були продемонстровані під час шоу-програми.

Рафтинг, дріфтінг, тюнінговані авто та автослалом зацікавив не лише молодь. З місцевими диковинками та дріфтом професійних спортсменів ознайомився і голова облдержадміністрації Олександр Домбровський.

«Як ви бачите, сьогодні проведено колосальну роботу, щоб забезпечити проведення свята на належному рівні. Завжди є проблеми соціального характеру, вибори. Але водночас є й свята, у кожної людини є життя та дозвілля. Кожній людині хочеться дихати на повні груди, відчувати задоволення від свого відпочинку разом з родиною. – зазначив О.Домбровський. - Проводячи таке шоу, ми вже маємо досвід забезпечення належного дозвілля вінничан, адже лише нещодавно завершився фестиваль повітряних куль та малої авіації, який проходив саме тут в аеропорту «Вінниця». Це ще раз підкреслює, що двері Вінницького аеропорту відкриті для всіх, а автомобільний спорт на Вінниччині буде відрожуватися».

Оглядаючи новинки і тюнинговані авто вінницьких автосалонів та Київських професійних спортивних клубів, голова облдержадміністрації сам провів тест-драйв. Для цієї мети він обрав передньоприводний пятимістний седан класу D «HONDA Accord». Цей залізний красень - хетчбек-універсал, з вмонтованими клімат та круїз-контролем, мультилоком, має довгу історію та 8 поколінь виробництва. «Новий Accord» не схожий ні на кого, крім самого себе в минулому поколінні, і цей зв’язок поколінь можна лише відзначати. В цьому переконався і О.Домбровський. Тест-драйв видався вдалим, а голова облдержадміністрації відзначив, що в «Honda» вийшов справжній преміум-спортседан, тюнінг же просто вражає.

«Машина вражаюча, велика і зі своїм власним дизайном та характером. З такою автівкою ти дійсно вдало проводиш дозвілля» - відмітив голова облдержадміністрації. На власні очі переконавшись, що захід пройшов у відмінному ключі, а молодь проявила посиленний інтерес до автошоу, О.Домбровський зауважив, що тепер можна говорити і про відродження автоспорту на Вінниччині.

«Вінницька область має величезний потенціал з точки зору розвитку спорту, особливо автоспорту. Для цього необхідно створити відповідну матеріальну автобазу та забезпечити необхідну підтримку, тобто необхідно просто працювати, і спільними зусиллями йти до успіху» - підкреслив О.Домбровський.


Переглядів: 3558
Поширень: 0