Сьогодні у Міському палаці мистецтв вітання із професійним святом приймали освітян міста. Кращим педагогам вручили грамоти та грошові премії. Після чого відбувся святковий концерт.

Щорічно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Напередодні педагогів привітали у Міському палаці мистецтв. Їх поздоровив в.о. міського голови Сергій Моргунов, який хоча і перебуває у відпустці, прийшов привітати освітян.

«Освітяни та вчителі – це найвідповідальніша робота, адже ці люди вкладають своє серце, душу в учнів так, як у своїх дітей. Вони виховують справжніх патріотів свого міста, держави, а у майбутньому – фахівців своєї справи, людей, які є основою нації, нашої України, які в майбутньому будуть розбудовувати свою країну та наше місто», – сказав в.о. міського голови Сергій Моргунов.

Вінницьких освітян привітали з професійним святом

Говорячи про вінницьку освіти, Сергій Моргунов зазначив, що нам є чим пишатися. «За останніх 10 років ми системно підходили до вирішення пороблених питань в освітній галузі міста. За останні 4-5 років, коли ми прийняли стратегію «Вінниця: 2020», ми покращили матеріально-технічну базу галузі, збільшили кількість дитячих садочків. У цьому році, як ніколи, завдяки бюджетній децентралізації нам вдалося збільшити капітальні видатки. Ми утеплювали школи, замінювали вікна, збільшували матеріально-технічну базу. Але це все можна робити лише тоді, коли є чудовий професійний колектив. Тож, бажаю вам, щоб учні вас любили за те, що ви вкладаєте у них душу. Щоб їхні батьки поважали вас, щоб у вас з ними було взаєморозуміння, адже виховання дітей – це величезна спільна робота і батьків, і вчителів. Бажаю здоров’я, благополуччя, оптимізму та миру», – зазначив Сергій Моргунов.



Переглядів: 4480
Поширень: 0