Тринадцять співробітників податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області повернулися додому майже після трьох місяців несення служби в зоні проведення АТО. За час перебування на Сході України підрозділ не поніс жодних втрат та поранень.

Не зважаючи на пізню ніч, своїх колег та побратимів зустрічав весь особовий склад слідчо-оперативних підрозділів фіскальної служби Вінниччини, а також їхні рідні та близькі. Втомлені, трохи виснажені, але щасливі бійці із високо піднятим жовто-блакитним прапором прибули одразу на робоче місце до Головного управління ДФС у області під дружне скандування «Герої!».

Це вже не перша ротація співробітників, яку проводжають і приймають вінницькі фіскали, однак кожен раз важко стримувати емоції, зустрічаючи своїх бійців, які повернулися додому живими і неушкодженими, відзначає начальник обласної фіскальної служби Мирослав Продан.

До Вінниці із зони АТО повернулися бійці спецпідрозділу «Фантом»

Подякував бійцям за службу керівник підрозділів податкової міліції – перший заступник начальника ГУ ДФС у області Віктор Сирватка. Він відзначив, що підтримка співробітників з боку керівництва служби, відповідальність за них здійснюється з першого дня перебування бійців у зоні АТО.  

Самі ж бійці подякували рідним та колегам за підтримку, яку вони відчували протягом всього часу перебування на Сході країни. Після короткої відпустки усі вони повернуться до несення служби в оперативних підрозділах ДФС у Вінницькій області.

Основним завданням спецпідрозділу ДФС України «Фантом» у зоні проведення АТО є контроль за переміщенням товарів через лінію розмежування, несення служби на контрольних пунктах в’їзду/виїзду.

Майже одночасно з урочистим поверненням співробітників зі Сходу країни на чергову ротацію вирушили ще семеро співробітників податкової міліції ГУ ДФС у області.    



Переглядів: 7048
Поширень: 0