Начальник управління освіти і науки Ігор Івасюк зауважив, що сучасну освіту складно уявити без підтримки учнівського самоврядування.

Цікавими були конкурсні завдання: «візитка», «мій IQ», «родзинка моєї діяльності», «політична трибуна». Кожен виступ учасників продемонстрував їх лідерські якості, таланти та захоплення. Школярі презентували проекти учнівського самоврядування, що реалізуються у їхніх навчальних закладах, результати роботи та плани на майбутнє.

За право називатися кращими змагалося п’ятеро учнів загальноосвітніх закладів області: одинадцятикласник школи № 35 м. Вінниці Денис Бондарюк, учениця 11 класу СЗШ I-III ступенів № 2 м. Крижопіль Ольга Товстолік, десятикласниця Вендичанської СЗШ I-III ступенів –гімназії Могилів-Подільського району Роксолана Бральчук, одинадцятикласниця НВК: ЗОШ I-III ступенів-ліцею м. Жмеринки Юлія Лихоліт та учень 11 класу Агрономічненської ЗОШ I-III ступенів Вінницького району Андрій Казнаховський.

Кожен виступ був яскравим і креативним, крім того, продемонстрував досягнення шкіл, в яких навчаються молоді лідери. За результатами чотирьох конкурсів перемогу здобула крижопільчанка Ольга Товстолік, яка є лідером своєї школи два роки.

Переможці та активісти учнівського самоврядування отримали грамоти та цінні дарунки від управління освіти і науки облдержадміністрації.
«Школа учнівського самоврядування – це та ланка, яка допомагає учням виявити свої нахили та обдарування, реалізувати себе, підготувати до дорослого життя. Ці змагання формують лідерську еліту області. Адже участь у них бере розумна, талановита, небайдужа молодь» – зауважив Ігор Івасюк.


Переглядів: 4030
Поширень: 0