Сьогодні у Вінниці за підтримки благодійного фонду «Подільська громада» стартував екологічний квест в рамках програми «Екологічне місто». Метою проведення заходу було залучення небайдужих вінничан до вирішення різноманітних завдань на екологічну тематику.

Участь у квесті взяли школярі та студенти навчальних закладів міста віком від 14 років, долучитись мали змогу й усі бажаючі.

Всього для участі у екологічній програмі зареєструвалися 15 команд, кожна команда нараховувала 4-5 чоловік. За програмою квесту, його учасників було розміщено на 10 станціях. Кожна група отримала завдання на екологічну тематику.

Сьогодні у Вінниці відбувся екологічний квест в рамках програми «Екологічне місто»

Проте, учасникам заходу не обов`язково мати глибокі знання з екології, достатньо бути небайдужим та усвідомлювати важливість збереження чистим навколишнього середовища.

Територія проведення квесту - правий берег міста (Вишенька, Урожай, Хмельницьке шосе). Майже всі учасники пройшли квест від початку до кінця.

Сьогодні у Вінниці відбувся екологічний квест в рамках програми «Екологічне місто»

Призери отримали цікаві та корисні призи. За перше командне місце кожен учасник отримав сертифікат на право гри у боулінг.

Організатори впевнені, що такі екологічні заходи допомагають залучити молодь до корисних справ.



Переглядів: 5460
Поширень: 0