Понад 80 працівників міліції повернулися з зони АТО, де виконували завдання з охорони правопорядку. Правоохоронці несли службу на блок-постах, охороняли стратегічні об’єкти, протидіяли проникненню диверсійних груп, вилучали зброю та вибухівку, забезпечували роботу пересувних блок-постів з протидії контрабанди товарів на захоплену бойовиками територію.

Командир зведеного загону міліції Євген Прудиус доповів т.в.о. начальника УМВС Сергію Кримчуку про успішне виконання поставлених завдань та повернення на місце постійної дислокації у повному складі.

Сьогодні зі Сходу України повернулись вінницькі міліціонери

Керівник вінницької міліції подякував підлеглим за службу та виконав приємну місію – вручив погони капітана міліції дільничному з Тиврівського району Василю Чернаті.

Сергій Кримчук також привітав бійців зведеного загону Костянтина Сторожука та Дмитра Станіславова з поповненням у їх сім’ях – народженням Злати та Артема.

Сьогодні зі Сходу України повернулись вінницькі міліціонери

Захисників традиційно зустрічали з короваєм колеги, рідні, друзі.

За словами т.в.о. начальника УМВС України у Вінницькій області Сергія Кримчука, кожен другий вінницький міліціонер за час проведення антитерористичної операції побував у небезпечному відрядженні на Сході України. Всі поставлені завдання були виконані. На жаль, не обійшлось без втрат - один міліціонер загинув, троє отримали поранення.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня в рамках чергової ротації понад півсотні вінницьких правоохоронців вирушили в зону АТО.



Переглядів: 4311
Поширень: 0