13 жовтня у залі засідань міської ради вітання приймали чоловіки, які захищають нашу країну від агресора, ветерани Збройних Сил України та волонтери. Вони отримали грамоти та грошові премії.

14 жовтня у нашій державі відзначається День захисника України. З цієї нагоди в мерію були запрошені 25 вінницьких військових, 5 ветеранів Збройних Сил України та 6 волонтерів, які активно допомагають нашим землякам і не тільки, які знаходяться в зоні АТО. Вітала винуватців свята заступник міського голови Галина Якубович.

Сьогодні у міській раді вінницьких воїнів та волонтерів привітали з Днем захисника України

«Мені дуже приємно вітати сьогодні вас, наших сильних, хоробрих і мужніх вінничан, із Днем захисника України. Я рада бачити у цій залі молодих хлопців, які захищають нашу країну від агресії, а також ветеранів Збройних Сил, які діляться своїм досвідом, знаннями і вміннями із молоддю. Сьогодні ми вітаємо не лише військових, а й волонтерів, які допомагають нашій армії у такий важкий час і продовжують возити на Схід найнеобхідніше, їхня допомога нашій армії неоціненна», – каже заступник міського голови Галина Якубович.

Сьогодні у міській раді вінницьких воїнів та волонтерів привітали з Днем захисника України

Галина Якубович подякувала за служіння народу та захист інтересів нашої держави. «Хочу, щоб ви знали, що ми завжди у силу своїх можливостей підтримуємо наших воїнів, захисників. І я б дуже хотіла, щоб шана і глибока повага, які сьогодні є у людей по відношенню до вас, завжди залишились. А жахливі події війни, які, на жаль, сьогодні є в країні, якнайшвидше відійшли у минуле. Сьогодні вся Україна зрозуміла, що без таких хлопців як ви, нашої могло б вже не бути. Тому, від імені всіх вінничан бажаю усім вам, щоб на нашій землі був мир, щоб ваші рідні і ви були здоровими і щасливими, а держава завжди шанувала своїх воїнів, які боронять її незалежність і свободу», – зазначила Галина Якубович.



Переглядів: 4373
Поширень: 0