13 жотвня з Вінниці виїхала автоколона із гуманітарним вантажем та подарунками з нагоди Дня Захисника України в зону АТО. Ініціаторами благодійної акції, до якої долучилися жителів усіх районів Вінницької області, стали активісти партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка».

За словами народного депутата Олексія Порошенка, «14 жовтня Україна вперше буде відзначати День захисника України. Тому серед подарунків воїнам, які нині боронять нашу державу від окупантів, дуже потрібні їм нині речі: понад 30 складометрів дров для обігріву, близько 40 тонн продуктів харчування, а також ліки та сувеніри-обереги, виготовлені школярами з різних куточків Вінницької області».

Лідер команди кандидатів у депутати Вінницької обласної ради від партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка», голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій наголосив, що Вінниччина регулярно надсилає допомогу воїнам АТО. «Сьогодні з кожного району області на Площу Героїв Небесної Сотні у Вінниці приїхав автомобіль, завантажений продуктами харчування. Звідси автоколона вирушила у різні пункти дислокації наших воїнів, частина обов’язково буде доставлена бійцям 95 аеромобільної бригади, у складі якої воюють вінничани», - сказав він.

Гуманітарний вантаж і подарунки з нагоди Дня захисника України в зону АТО відправили активісти «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» від жителів Вінниччини

Очолює автоколону гуманітарного вантажу знане серед воїнів авто волонтерки Юлії Вотчер. Вона за час своєї активної громадської діяльності волонтера добре знає шляхи, якими можна провезти вантаж в зону АТО. «Нам дуже хочеться, щоб хлопці там відчули, що про них пам’ятають, що їх люблять, що на них чекають. Тому мені особливо приємно везти цього разу серед інших продуктів домашню випічку, солодощі, подарунки, виготовлені дитячими руками. Адже кому як не хлопцям на передовій відзначати День захисника України. Це їхній день», - сказала волонтерка.



Переглядів: 3551
Поширень: 0