У рамках програми «Допомога військовим» благодійного Фонду Порошенка голова Фонду Марина Порошенко та член Ради Фонду Олексій Порошенко відвідали Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону в м. Вінниця.

У цьому Центрі з початку антитерористичної операції перебували на лікування близько 3 тисяч наших бійців. У середньому тут щодня проходить до 7 операцій. На сьогоднішній день у Центрі лікуються 66 військових із зони АТО.

Народний депутат України Олексій Порошенко передав хірургічному відділенню Центру високочастотний хірургічний ніж. Поставка такого медичного обладнання відбулася у рамках співпраці Благодійного Фонду Порошенка з Федеральним міністерством економічного співробітництва і розвитку Німеччини.

Благодійний Фонд Порошенка передав військовому госпіталю найсучасніший хірургічний ніж

Голова Фонду Марина Порошенко зустрілася з військовослужбовцями, які перебувають на лікуванні, та подякувала бійцям за їх мужність і гідне виконання чоловічого обов'язку по захисту рідної землі, за мир і спокій в Україні. Пані Марина передала бібліотеці Центру сучасну українську літературу для поліпшення психологічного стану захисників нашої держави.

Благодійний Фонд Порошенка передав військовому госпіталю найсучасніший хірургічний ніж

Під час бесіди голова Фонду запросила військових на урочисте закриття ювілейного 5-го сезону вінницького фонтану ROSHEN. Бійці та пані Порошенко вирушили на феєричне світлове шоу вінницького водограю разом в одному автобусі.

Довідка: У березні 2015 року в рамках офіційного візиту Президента України до Німеччини Марина Порошенко зустрілася з Державним секретарем Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Хансом Фухтелем. Під час зустрічі було досягнуто домовленостей про напрямки співпраці і надання німецькій стороні переліку необхідного в Україні медичного обладнання для опрацювання. 



Переглядів: 7100
Поширень: 0