Сьогодні, 27 жовтня, в.о. міського голови Серій Моргунов, який вийшов із відпустки, дав прес-конференцію з приводу виборів, які відбулись у місті. Насамперед він подякував вінничанам за підтримку діючої команди, яка обрала європейський напрямок розвитку Вінниці, і проголосували за політичну силу «Вінницька Європейська Стратегія». Також Сергій Моргунов зазначив, що готовий до другого туру, якщо будуть відповідні офіційні результати виборів.

«Відбулись місцеві вибори – у Вінниці вони пройшли в цілому досить організовано, на належному рівні, з дотриманням всіх демократичних стандартів. Підрахунок ще триває, але, відповідно до попередніх підрахунків голосів, очевидно, що наша команда разом з нашими партнерами буде мати більшість у міській раді. Тому ми і надалі будемо розвивати місто на основі стратегії «Вінниця – 2020». І я дякую всім вінничанам за високу підтримку нашої команди. Фактично кожний четвертий виборець проголосував за партію «Вінницька Європейська Стратегія», і фактично кожний другий висловив свою довіру особисто мені, як кандидату на посаду вінницького голови. Я високо ціную цей рівень довіри до нашої команди і підтримку того, що ми зробили за останні дев’ять років», - сказав в.о. міського голови Сергій Моргунов.

Через особливості законодавства більшість виборів міських голів будуть проходити у два тури. «По наших даних ми на межі необхідного відсоткового показника. Але я хочу сказати, що ми готові до другого туру, якщо будуть відповідні офіційні результати. Наша команда готова відстоювати позицію щодо майбутнього розвитку міста і, звичайно, в другому турі я розраховую на підтримку вінничан 15 листопада», - повідомив Сергій Моргунов.

Також Сергій Моргунов розповів, що протягом передвиборчої кампанії він провів близько 80-ти зустрічей із вінничанами. Під час спілкування люди висловлювали підтримка проведених змін у місті і в водночас піднімали ряд актуальних питань, які потребують вирішення. «Ми зафіксували, по яких напрямках потрібно попрацювати більш швидко, і далі будемо планувати відповідну роботу. Вже сьогодні я проведу нараду з заступниками, і ми відпрацюємо план дій по тих проблемах, про які говорили люди під час зустрчей і які необхідно вирішувати невідкладно», - сказав Сергій Моргунов.



Переглядів: 4193
Поширень: 0