28 жовтня з Вінниці вирушило дві машини з гуманітарним вантажем у зону АТО для бійців, які перебувають на передовій, дітей переселенців та інтернатів Сєвєродонецька. Це овочі, фрукти, цукерки, вода, одяг та багато іншого, загалом – близько 10 тон.

Вінничани продовжують збирати гуманітарні вантажі у зону АТО. Сьогодні на Схід рушила чергова допомога від жителів міста та області.

«Сьогодні ми відправили два автомобілі гуманітарної допомоги. У одній з них – сім тон овочів для дітей переселенців та дітей, які перебувають в інтернатах Сєвєродонецька. У іншій – три тони допомоги для бійців, які зараз на передовій, це продукти харчування та теплий одяг – те, що їм зараз необхідно. Допомогу збирали небайдужі вінничани, а Вінницька міська рада допомогла соляркою для заправки автомобілів та побутовою хімією», – зазначив волонтер Андрій Нечипорук.

Сьогодні з Вінниці у зону АТО відправили близько 10 тон гуманітарного вантажу

«Як завжди, міська рада допомагає з координацією діяльності тих людей, які допомагають волонтерам. А також – дизельним паливом для автомобілів, які переправляють допомогу. Ми робимо це з того часу, як тільки почалася антитерористична операція на Сході України. Багато допомагають вінничани, різні громадські організації, дуже активну позицію сьогодні займають волонтер Андрій Нечипорук та його друзі, які доставляють гуманітарний вантаж та все необхідне як для мирного населення, так і для наших військових, які захищають країну», – розповів в.о. міського голови Сергій Моргунов.

Сьогодні з Вінниці у зону АТО відправили близько 10 тон гуманітарного вантажу

Також Сергій Моргунов зазначив, що по Україні найбільш активний волонтерський рух сьогодні відмічають у Вінницькій та Дніпропетровській областях. «Допомагає не лише Вінниця, а й люди зі всієї області. Вони не стоять осторонь, підтримують чим можуть, і ми їм дуже вдячні за це. Допомагають й підприємства, часто продукцією, яку виробляють. Активно у волонтерському русі працює БФ «Подільська громада» та Андрій Дручинський», – сказав Сергій Моргунов.



Переглядів: 3704
Поширень: 0