Перший барбес-фестиваль "Борода Мусі Коцюбинського" відбудеться в листопаді, а організовує його відомий КВНник, новорічний Дід Мороз, шоумен – улюбленець вінничан бородань Олександр Шемет.

Усі цікаві бородані Вінниці гуртуються у Фейсбуці в спільноті "Вінниця з бородою", — каже пан Олександр.

Фестиваль вирішили присвятити найвідомішому вінницькому бороданю — Михайлу Коцюбинському.

— Муся — це домашнє лагідне прізвисько Михайла Коцюбинського. Тому було б доречно провести фестиваль прямісінько на території музею Михайла Коцюбинського, — пояснив Олександр Шемет, а до земляків звернувся у соцмережі із таким закликом:

«Що ж, пани вінницькі бородані та вусачі, є уже точна дата проведення першого барбер шоу в нашому місті. Це 14 листопада 13.00 на хуторі Абазівка, тобто, на території музею імені Михайла Коцюбинського. Що має статися. По-перше, парад-конкурс борід та вусів. Кожен з його учасників має створити романтичний костюмований образ (наприклад, козак чи капітан, чи пірат, чи гном), щоб підкреслить красу форми та конструкції власної бороди чи вус. Оцінювати та визначати переможців в різних номінаціях буде суто жіноче журі. Кого до нього запрошено можете здогадатися з переліку жінок-учасниць нашої групи. Планується провести також конкурс накладних бороі та вусів під девізом "У вас… ус… отклеился". Всі учасники нашого шоу отримають силуетний портрет від художника та директора музею пана Федора Панчука. Будуть фотосесії. Обіцяємо різні сюрпризи. Чекаємо і на вашу креативність в доповнені програми шоу. Тому запрошую у коментарях до цього посту зареєструватися тих, хто планує стати активним учасником нашого шоу. Бажано з фото».

В листопаді у Вінниці відбудеться перший фестиваль вусачів та бороданів

У програмі фестивалю будуть різні конкурси, наприклад, на найдовшу бороду у Вінниці, конкурс бородатих анекдотів, фотосесії бороданів, інсталяції, виставки тощо.

Судити вінницьких бороданів буде журі, що складатиметься винятково із жінок.



Переглядів: 6027
Поширень: 0