6 листопада з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва привітали вінничан, які працюють у цій сфері. Їм вручили подяки Вінницької міської ради та грошові премії. Після цього відбувся концерт.

Щорічно 9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Напередодні у Палаці мистецтв відбувся захід з цієї нагоди. Працівників сфери культури привітав в.о. міського голови Сергій Моргунов.

Сьогодні працівники культури приймали вітання з нагоди професійного дня

«Одним з пріоритетів стратегії «Вінниця - 2020» є формування сильної територіальної громади, а це можливо в тому числі через розвиток творчості та культуру. Хтось виховує дітей в школах мистецтв, хтось спілкується з людьми в бібліотеках у гуртках, хтось несе свою любов до рідного міста, до держави через слово, пісню. Дуже важливим є ваш вклад у формуванні почуття патріотизму в людях, любові до свого міста, держави. Ви впливаєте на формування молодих людей, які в майбутньому розбудовуватимуть в тому числі й наше місто. Тож бажаю вам оптимізму, здоров’я, щоб люди, яким ви несете добро, повертали вам його сторицею», – каже Сергій Моргунов.



Переглядів: 4353
Поширень: 0