Інформаційна кампанія #ВінницяГолосує сьогодні, у день виборів, проводить конкурс «Твій голос вирішує все».

У його рамках між мешканцями міста, що прийдуть на дільницю проголосувати, розігруються призи, серед яких, зокрема, три телефони iPhone 5s і один iPhone 6.

Для участі у конкурсі виборцям треба сфотографуватись на дільниці і розмістити це фото на власній сторінці. Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитись на сторінці ініціативи у соцмережі «ВК».

Перший iPhone 5s уже отримав свого власника – переможця було розіграно о 10:00. Ним став Роман Гуменюк.

Фото зі сторінки Романа Гуменюка у «Вконтакте»

Фото зі сторінки Романа Гуменюка у «Вконтакте».

Окрім цього, серед учасників акції розігруються картки пам'яті, квитки до кінотеатру, сертифікати у магазини, абонементи у спортклуб та ін. Головни приз, iPhone 6, розіграють у час закриття виборчих дільниць – о 20:00.

Загалом, акція викликає чималий інтерес у вінничан. Станом на 11:00 у соцмережі опубліковано більше сотні фото з хештегом #ВінницяГолосує.

Нагадаємо, сьогодні, 15 листопада, у Вінниці відбувається 2 тур виборів Вінницького міського голови. За результатами виборів 25 жовтня в. о. міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов набрав 48,2 % голосів, другий результат із 13,6 % отримала голова обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Людмила Щербаківська.

 



Переглядів: 4042
Поширень: 0