На зібранні були присутні і керівники осередків Барського, Тульчинського та Гайсинського районів. Ми дійшли до межі. Претендент на посаду Президента України зобов\'язаний змістовно відповісти на питання: «Як врятувати країну?» Політична платформа Арсенія Яценюка дає відповідь на це головне й принципове питання, вважає голова обласного осередку «Фронту Змін» Сергій Кудлаєнко.


На сьогодні у Вінницькій області в кожному районі працює осередок громадської організації. Тисячі мешканців нашого регіону підтримують курс, який обрав Яценюк. Адже, ті програми, які на сьогодні пропонують інші претенденти на Президентську посаду, по-суті, не відрізняються одна від одної. Разом з тим, в багатьох з них вже була можливість продемонструвати свої керівні якості. Останні десятиліття в Україні панує процес деградації країни, інститутів держави та самого життя громадян. Це необхідно рішуче зупинити. Україні конче потрібен Новий Курс – курс модернізації та розвитку. Вся діяльність державного апарату, уряду, місцевої та регіональної влади має бути підпорядкована цілям загальної та інтенсивної модернізації нашої країни.

Модернізацію і розвиток можна забезпечити, якщо поставити перед країною принаймні чотири цілі:
  1. Країні необхідна нова індустріалізація. Йдеться про сучасну промислову революцію. За десять років ми зобов\'язані створити нову господарську основу нашої країни. Безумовний пріоритет – будівництво заводів, енергетичних комплексів, інфраструктури: доріг, магістралей, портів та аеропортів. У нас є майбутнє лише як у країни з високорозвиненою індустрією.
  2. Потрібен прискорений розвиток українського сільського господарства. У село необхідно повернути промисловий спосіб організації виробництва. Великотоварне сільське господарство, організоване в систему повного циклу від лану й ферми до кінцевого споживача – як вітчизняного, так і закордонного. Наша країна повинна стати світовим гравцем на ринку продовольства.
  3. Найважливіша мета держави – забезпечити відтворення і зростання здорового і високоосвіченого населення своєї країни. Якщо держава цього не забезпечує, то громадяни просто не бачать сенсу в її існуванні. Адже питання здоров’я, освіченості й культури нації – не місце для отримання прибутків. Бюджетну медицину і бюджетну освіту потрібно спроектувати наново. Вони будуть більш конкурентноздатними порівняно з приватними послугами у цій сфері.
  4. У сучасному світі реальний суверенітет мають лише країни, здатні захистити себе й свою територіальну цілісність. Жодні союзи не гарантують нам безпеку без боєздатної сучасної армії. Її необхідно заново спроектувати і побудувати.
На думку кандидата на посаду Президента Арсенія Яценюка, сьогодні громадянам нашої країни необхідно зробити свій вибір, мобілізуватися і заново відбудувати економіку держави. «Ми повинні зібратися в кулак. Ми зобов’язані вистояти, ми зобов’язані піти вперед, тому що за нами наші діти, від нас залежить наше майбутнє, від нас залежить майбутнє дітей. Без виконання програми модернізації країни можна ще прожити кілька місяців і отримати ще кілька подачок. Але потім цей безкоштовний сир все-таки виявиться остаточною мишоловкою. Ці 100 мільярдів доларів, які країна винна зовнішньому світу, доведеться повертати», - нагадав Арсеній Яценюк.


Переглядів: 2933
Поширень: 0