5 грудня в День волонтера у Вінницькому Експоцентрі ТПП  продовжується благодійний ярмарок, організований громадськими активістами, серед яких ГО «Гармонія» і БФ «Подільська громада».   В рамках цієї події,  за  підтримки  та  активної участі народного депутата Сергія Кудлаєнка,  було  вручено нагороди і відзнаки від волонтерських організацій Вінниччини нашим  героям-кіборгам!

- За подіями у Донецькому аеропортові спостерігала вся країна, але  тільки хлопці-кіборги та  наші добрі «ангели»-волонтери  знають всю  правду про те,  як  важко було  доправити в аеропорт допомогу бійцям, - пояснив Сергій Володимирович.

В День волонтерів, напередодні  Дня ЗСУ  громадські активісти  привітали героїв-кіборгів

Скромні,  молоді, але вже  опалені війною, хлопці  коротко розповіли   тільки  про  деякі  історії  оборони  об’єкта. Їм  щиро  аплодували всі присутні, дорослі і діти!

- Як можна бути не вдячним  хлопцям, які  з одним автоматом на двох стояли проти танків, або молодому військовому медику, що рятував самотужки  життя побратимів   замість цілої реанімаційної бригади! - наголосив  Кудлаєнко.

В День волонтерів, напередодні  Дня ЗСУ  громадські активісти  привітали героїв-кіборгів

Такі герої – це  живі легенди і ми цінуємо, що  завдяки їх мужності  та  наполегливим волонтерам,  вони серед нас!  Ми завжди будемо пам’ятати про їх подвиг,  підтримувати  і допомагати,  адже вони це заслужили, -   підкреслив Сергій Володимирович.



Переглядів: 4264
Поширень: 0