Цього року казковий Дід Мороз вирушає з 18 грудня у турне містами України та ласкаво запрошує всіх дітлахів разом з батьками відвідати новорічні ялинки у Поштамтах різних міст країни. Слідкувати за мандрами Українського Діда Мороза можна буде за допомогою групи у Фейсбук або ж на сайті www.didmoroz.vn.ua

Активності напередодні свят очікуються у дідуся величезні: 17 грудня він відвідає Фестиваль новорічної смакоти у «Поділля Сіті», а 18-го грудня зранку можна буде провести дідуся у всеукраїнську подорож обласними центрами України.

Цього ж дня в Києві буде погашена спеціальна поштова марка до першого всеукраїнського туру Українського Діда Мороза.

Малюнки, якими прикрасять автобус Українського Діда МорозаМалюнки, якими прикрасять автобус Українського Діда Мороза

Також Український Дід Мороз під час візитів на головні поштамти обласних центрів буде разом з дітьми у кожному з них писати листи наступному місту. «З Херсона до Миколаєва, з Києва до Вінниці, з Вінниці до Житомира будуть іти побажання добра, миру і злагоди, а Дід Мороз виконуватиме функцію поштаря. Ці листи ми залишимо на центральних поштамтах, де з ними зможуть ознайомитися інші люди. До написання цих листів можуть долучитися не лише діти, а й дорослі – усі, хто вміють мріяти», - розповідає Олена Павлова, голова правління Благодійного фонду «Помічники Діда Мороза».

Малюнки, якими прикрасять автобус Українського Діда Мороза

Вже запрацювала офіційна пошта Українського Діда Мороза. У рамках проекту діти, а за бажання й дорослі, можуть написати Діду Морозу листа. Перші листи на Пошту Діда Мороза написали вінничани. Найстаршій дописувачці 63 роки, наймолодшому – 3 роки. Листи, що надходять на пошту допомагають сортувати помічники Українського Діда Мороза. На всі листи, в яких вказано зворотню адресу, діти отримують відповіді. Дуже часто діти бажають мира та злагоди, просять не за себе, а за рідних і, звісно, очікують на подарунки, обіцяючи добре вчитись та гарно себе поводити.

Наш самий справжній Вінницький Дід Мороз їде у подорож, але обіцяє повернутись!

Листи на "Пошту Українського Діда Мороза"

Наш Дід Мороз подорожуватиме по всій країні на своєму чарівному розмальованому дідомобілі. У кожному обласному центрі у головпоштамті будуть проводитися новорічні ялинки. Свою подорож Дід Мороз почне з Головпоштамту Києва 18 грудня. З 18 грудня до 19 січня Дід Мороз завітає до 24 головпоштамтів у всіх обласних центрах, де відбудуться аналогічні свята, а також до прифронтових міст, зокрема – Слов’янська та Сіверодонецька. Всі діти, що завітають на свято, обов’язково отримають від Діда Мороза солодкий подарунок.

Наш самий справжній Вінницький Дід Мороз їде у подорож, але обіцяє повернутись!Наш самий справжній Вінницький Дід Мороз їде у подорож, але обіцяє повернутись!

Малюнки, якими прикрасять автобус Українського Діда Мороза

Тим часом у Вінницькій резиденції Діда Мороза гостюватимуть спеціально запрошені Віп-Морози. А наш самий справжній Дід Мороз повернеться до Вінниці вже 27 грудня, щоб зіграти у традиційні солодкі шахи!



Переглядів: 4391
Поширень: 0