Сьогодні вінничани відправили на Схід, в зону АТО, черговий гуманітарний вантаж. Волонтери везуть військовим медикам автомобіль Форд, який подарував 91-річний ветеран Іван Ілліч Міщук, продукти харчування, зібрані в перші дні акції «Я – захисник і цим пишаюсь», електровідлякувач мишей та інші необхідні на фронті речі.

Вінницькі волонтери продовжують допомагати військовим в зоні АТО. Сьогодні на Схід вони везуть майже 4 тони допомоги, переважну більшість якої було зібрано у перші дні акції «Я – захисник і цим пишаюсь». Її ініціатором став Центр музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України, колектив якого вже дає концерти у різних населених пунктах області. Цей проект реалізується за підтримки Вінницької облдержадміністрації, Вінницької міської ради та БФ "Подільська Громада". Благодійні концерти вже відбулись у Жмеринському і Немирівському районах, де зібрано майже 23 тони продуктів харчування і смаколиків.

З Вінниці на Луганщину поїхали харчі та смаколики військовим до свят та засіб проти мишей «Електрокіт»

Також волонтери везуть військовим медикам автомобіль, який віддав на потреби воїнів АТО 91-річний вінничанин, який пройшов Другу світову і добре знає, що таке війна. «Є у нас у Вінниці лікар Олександр Фомін. Його син теж медик і зараз воює на Сході. Ми саме йому веземо цю машину. Сподіваємось вона допоможе врятувати не одне життя», - розповів волонтер Андрій Дикий.

Комунальні підприємства міста передали військовим два пристрої боротьби з мишами «Електрокіт». Площа дії кожного з них 400 кв.м. Якщо вони доведуть свою ефективність, то їх можна буде купувати і у більшій кількості, щоб гризуни не докучали нашим воякам.



Переглядів: 3328
Поширень: 0