Сьогодні триває реконструкція старого приміщення, де раніше також працювали правоохоронці. На черзі – придбання меблів та офісного обладнання.

Начальник ГУМВС України у Вінницькій області, генерал-майор міліції Василь Поліщук розповідає: «Навантаження на Замостянський райвідділ міліції надзвичайно велике. Тому прийнято рішення в районі вулиці К. Маркса відновити роботу ще одного відділення. Ми вирішили не тільки відремонтувати саме приміщення, а й облаштувати прилеглу територію. Тут буде стоянка для автомобілів, спортивний та дитячий майданчик. Ми вдячні міській владі, яка допомогла нам із будівельними матеріалами».

Вже більше трьох років міська влада приділяє особливу увагу співпраці з правоохоронними органами. На сьогоднішній день розуміння спільної справи є з обох боків. Майже в три рази збільшилась кількість патрулів на вулицях міста, автопарк патрульно-постової служби постійно поповнюється новими транспортними засобами.

Життя вінничан має бути безпечним, тому дуже важливо, аби співпраця з міліціянтами була результативною. «Кожен мікрорайон міста повинен мати свою широку інфраструктуру. – вважає міський голова Володимир Гройсман. – Медичні установи, заклади освіти та культури, відділення міліції – це першочергові установи, які здатні забезпечити повноцінне обслуговування мешканців кожного куточка Вінниці.» Саме тому міська влада одразу відреагувала на звернення правоохоронців і допомогла із капітальним ремонтом приміщення, аби і в цьому районі був свій блок громадської безпеки.

Також головне управління МВС області для своїх співробітників перебудовує приміщення колишньої друкарні по вул. Генерала Арабея під службові квартири. Тут отримає житло 18 молодих сімей правоохоронців. Роботи планується завершити за три тижні.


Переглядів: 3591
Поширень: 0