Вінничанка Яна Слободяник прийняла участь в телевізійному шоу "Одруження наосліп", що транслює канал 1+1. Дівчина "побралася" з імпульсивним рятувальником Дмитром, який виявився ревнивцем. Програму із вінничанкою покажуть в ефірі 23 грудня.

- Мене знайшли кастинг-менеджери через соціальні мережі, запропонували спробувати, прийти на кастинг. Я погодилася. Через два дні зателефонували і сказали, що мою кандидатуру затвердили, - розповіла редакції сайту Vinbazar.com "наречена" Яна. - Зйомки проходили наприкінці вересня. Насправді - це дуже важко. Ми 7 днів жили у заміському будинку біля Києва без телефону та Інтернету, під постійним прицілом відеокамер. Після цього проекту я заріклася більше приймати участь у реаліті-шоу.

Дівчина також розповіла і про свого "обранця".

- Коли мені зателефонували, то сказали, що знайшли ідеального чоловіка, але виявилося, що Діма цілковита протилежність того, про що я мріяла, - розповідає "наречена".

Яна родом із Вінниці, але вже понад рік проживає у столиці.

Яну Слободяник одружили наосліп

Довідка:

"Одруження наосліп" - унікальний соціальний експеримент, який дарує другий шанс на щастя! За правилами проекту, три експерти - психолог Єгор Тополов, астролог Олексій Котенко та love-коуч Світлана Мітрофанова - нададуть шанс знайти половинку тим людям, які мають драматичний досвід стосунків.

Чоловік та жінка, які раніше не бачили один одного, одружаться наосліп. Добирають партнерів експерти за критеріями психологічної, астрологічної та емоційно-сексуальної сумісності. Аналізуючи досвід попередніх героїв, вони створюють прогноз: зможе пара побудувати стосунки чи ні. Майбутні герої проходять стрес-тести, аналізують разом з експертами помилки свого минулого, намагаються змінюватися самі.



Переглядів: 13748
Поширень: 0