19 грудня у Центральному парку культури та відпочинку відбулося відкриття Головної ялинки міста. Вінничани прийшли на свято цілими родинами, площа біля Літнього театру була заповнена вщент. Для городян та гостей міста виступали вінницькі «зірки» Олександр Онуфрійчук та Ольга Мельник. А також Амадор Лопес з гуртом «Румберос».

У суботу на площі біля Літнього театру засяяла Головна ялинка міста, прикрашена близько 2 тисячами іграшок у вигляді сніжинок, свічок, бурульок, а також – новорічних смайликів. Вона радуватиме вінничан до 17 січня.

Свято почалось із театралізованого дійства на сцені, яке продовжилось яскравим фаєр-шоу. Після цього вінничан із святами привітав Вінницький міський голова Сергій Моргунов. «Цей рік був складний, але нам вдалось багато зробити. Ми розпочали будівництво нових трамваїв, сьогодні відкрили новий трамвайний маршрут, будуємо нові котельні, відкриваємо нові амбулаторії сімейного лікаря, в цьому році справила новосілля школа мистецтв «Вишенька», до кінця року відкриємо новий дитячий садочок. Але це все стало можливим тільки за підтримки територіальної громади. Я впевнений у тому, що Вінниця і надалі буде динамічно розвиватись. Я бажаю вам добра, здоров’я і благополуччя. Нехай Господь оберігає вас і ваші сім’ї», - сказав Сергій Моргунов.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов

Після вітальних слів мер Вінниці запросив на сцену Голову Верховної Ради України Володимира Гройсмана та голову Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія.

«Я хочу привітати вас з Днем святого Миколая, я хочу подякувати вам за все те, що ви зробили за цей рік і за постійну підтримку, яку я відчуваю у цей дуже важкий час, - звернувся до усіх вінничан Володимир Гройсман. – Я вірю у велике європейське майбутнє нашої країни і я знаю, що Вінниця є і буде в майбутньому лідером європейського рух та європейських реформ. Я бажаю, щоб кожен день наступного року був наповнений теплом і добром, щоб нарешті над нашою країною був мир, щоб кожен із вас відчув повноту життя, щоб перед нами стояли тільки якісні перспективи».

Володимир Гройсман

Привітав вінничан і Валерій Коровій: «Дуже приємно бути тут, разом з усіма вами. Тому що Вінниця на сьогоднішній день є найкращим містом в Україні, це столиця Поділля, і ми повинні все робити для того, що місто розвивалось. Сьогодні починаються святкові дні, і мені дуже хочеться, щоб ми перестали говорити про проблеми. Тому що дуже важливо, щоб ми рухались вперед, народжували дітей, їх виховували, щоб кожна родина була щасливою. Дуже вірю в те, що все добре лише тільки починається».

Валерій Коровій

Далі святкування продовжилось концертом, ведучими якого стали Микола Голубєв та Олександр Теренчук (відомі актори скетч-шоу каналу «ТЕТ» «Країна У»). Для вінничан виступали учасники телевізійних проектів, які стали відомими на всю Україну, Ольга Мельник та Олександр Онофрійчук. Спеціальними гостями свята стали Амадор Лопес та гурт «Румберос».



Переглядів: 7969
Поширень: 0