Майже рік працівники Головного управління національної поліції у Вінницькій області розшукували підозрюваного у вбивстві 25-річного іноземця. 26 грудня 2014 року невідомий чоловік біля «Макдональдсу» на перехресті вулиць Юності – Келецькій з вогнепальної зброї смертельно поранив громадянина Камеруну.

Інцидент між двома чоловічими компаніями виник о шостій ранку на площадці біля ресторану швидкого харчування «Макдональдс». Під час з’ясування стосунків з вогнепальної зброї був смертельно поранений 25-річний житель Камеруну, який там опинився випадково. Ще один чоловік зазнав поранення у спину і був госпіталізований у лікарню.

Як розповів т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Сергій Кримчук, протягом року оперативники шукали підозрюваного у скоєні даного злочину. Правоохоронці встановлювали свідків, опитували мешканців мікрорайону, де сталось вбивство, вжили ряд оперативно-розшукових заходів. Днями у дніпропетровському реабілітаційному центрі для осіб, які звільнились з місць позбавлення волі, підозрюваний був затриманий. Ним виявився 35-річний раніше тричі судимий за тяжкі злочини житель Херсонської області.

Чоловіка, який торік на Юності застрелив іноземця, затримали у Дніпропетровську

За словами затриманого, під час бійки він отримав тілесні ушкодження. Аби помститися кривдникам почав стріляти у їх бік, в кого влучив – не знає. Одразу після скоєного поїхав у Київ, де вчинив розбійний напад на місцевого жителя.

Слідчим відділом відкриті кримінальні провадження за п.7 ч.2 ст.115 ККУ, п.1 ч.2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), ч.4 ст. 296 ККУ (хуліганство). Підозрюваному загрожує покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Чоловіка, який торік на Юності застрелив іноземця, затримали у Дніпропетровську

Під час перевірки з’ясувалося, що затриманий скоїв ряд крадіжок у Сумській області. Зараз правоохоронці перевіряють його причетність до інших злочинів на території країни.



Переглядів: 3143
Поширень: 0