Сьогодні у театрі імені Садовського відбулося міське свято-зустріч зі стипендіатами Вінницької міської ради. Кращих студентів, учнів, юних художників, танцюристів, спортсменів традиційно наприкінці першого семестру відзначили стипендіями міської ради. Цього року таких вінничан –356.

У Вінниці, традиційно, напередодні Новорічних та Різдвяних свят відзначають тих, хто показав чудові результати у навчанні. Вже більші ніж 20 років Вінницька міська рада та її виконавчий комітет проводить виплату щомісячної стипендії талановитим дітям за їх старання.

Цього року стипендіатами міської ради стали 356 юних вінничан. Це – 270 учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, 16 вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл та 29 – учнів мистецьких навчальних закладів. А також – 41 студент вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації.

356 школярів та студентів отримали стипендії міської ради

Талановитих вінничан привітали Вінницький міський голова Сергій Моргунов та заступник голови Вінницької ОДА директор департаменту освіти та науки ОДА Ігор Івасюк.

«Мені дуже приємно вітати юну еліту нашого міста. Ви попрацювали в першому семестрі досить успішно і, як результат, стали стипендіатами Вінницької міської ради. Робота, яку ви провели, свідчить про те, що ви – цілеспрямовані, успішні, наполегливі. Ви є майбутнім нашого міста та країни. Нагороди, які ми сьогодні вам вручимо, я сподіваюсь, будуть стимулювати вас наполегливо працювати і надалі. І це добре, адже ви в першу чергу будете приносити користь собі, будете радувати своїх батьків, педагогів. Коли ви вчитеся і досягаєте певних успіхів, ви будуєте своє особисте майбутнє та майбутнє свого міста та країни. Тож, бажаю вам, щоб ви і надалі були такими цілеспрямованими, отримували не лише стипендії, а й найвищі нагороди в науці, навчанні, спорті та творчій діяльності. Ми пишаємося вами та покладаємо на вас великі надії. Я впевнений, що саме ви і надалі будете розвивати наше рідне місто, щоб воно і ставало успішним, комфортним, містом сучасних, позитивних і усміхнених людей. Напередодні новорічних свят бажаю вам оптимізму, благополуччя, миру, здоров’я і щастя», – сказав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

356 школярів та студентів отримали стипендії міської ради

«Нашу молодь за останні роки демонструє колосальну соціальну активність, ініціативу, небайдужість. Ми пишаємося нашим майбутнім поколінням. Для міської та обласної влади підтримка талановитої, ініціативної, креативної молоді є пріоритетом. І сьогоднішній захід є цьому підтвердженням. Дивлячись у ваші очі, відчуваєш спокій за те, що майбутнє і нашого міста, і області, і країни буде в руках тих, хто зможе своїм розумом, талантом рухатися вперед. Сьогоднішня подія є традиційною, і я думаю, що в подальшому ми будемо примножувати такі хороші традицій. Я дуже дякую батькам і вчителям сьогоднішніх стипендіатів, адже цей успіх є їхнім спільним», – зазначив заступник голови Вінницької ОДА директор департаменту освіти та науки ОДА Ігор Івасюк.



Переглядів: 4611
Поширень: 0