У 2015 році у дитячих садочках міста з’явилося ще три додаткові групи, які розраховані на 90 діточок. Так, у ДНЗ № 37 завдяки реконструкції одного з приміщень вдалося створити групу для 30 маленьких вінничан. А у садочку №46 – додатково відкрито дві групи, розраховані на 60 малюків.

У Вінниці щороку збільшується кількість дитячих садочків та груп, де виховуються маленькі вінничани. Так, у минулому році відкрився ДНЗ № 19, що дало можливість додатково забезпечити дошкільною освітою триста діток.

«У цьому році продовжилася робота щодо реконструкції вивільнених приміщень у дитячих садочках для створення додаткових груп. Так, в середині літа у ДНЗ №37 (вул. Некрасова, 47а) розпочалися роботи по створенню групи на 30 малюків. Раніше в цьому приміщенні розташовувався фінансовий сектор централізованої бухгалтерії департаменту освіти. Під час реконструкції тут проведено заміну електромережі, системи водопостачання, каналізації, опалення. Вікна замінено на металопластикові, облаштовано покрівлю над приміщенням тощо. Тобто створено всі необхідні умови для перебування тут діточок», – каже директор департаменту освіти Володимир Буняк.

В цьому році у Вінниці створено три додаткові групи у вже існуючих дитячих садочках

Також в цьому році проведено роботи по реконструкції приміщень для двох додаткових груп у дитячому садочку № 46 (проспект Юності,15) на 60 малюків. Раніше у цих приміщеннях була централізована бухгалтерія. Тут також замінено вікна на металопластикові, замінено системи водопостачання, каналізації та опалення.

В цьому році у Вінниці створено три додаткові групи у вже існуючих дитячих садочках

Завершені і роботи по реконструкції ще одного приміщення під ДНЗ на 10 груп по вул. Порика, який почне приймати малюків вже в новому році.



Переглядів: 3140
Поширень: 0