У Києві пограбували й побили вінницького фотографа. Чоловіка по телефону запросили до столиці, замовивши фотосесію у дитячому садочку. Натомість – відібрали рюкзак з дороговартісним обладнанням та нанесли тілесні ушкодження.

«Замовник представився Костянтином. Ще до зустрічі ми обговорили оплату роботи. Побачилися ми на Харківському масиві, там знаходився дитячий садок. Нічого підозрілого не було. Виглядав, як батько когось з дітей…», - розповів ВИННИЦА.info Віктор Бондар.

У ДНЗ фотографа завели не з головного входу, а збоку. Як виявилося, там на нього чекала людина в масці із сльозоточивим балончиком. Вінничанина вдарили в обличчя і по голові. Сумку з обладнанням забрали. Біля приміщення на зловмисників вже чекала автівка – таксі. Один злочинець сів до машини, інший тікав дворами.

Віктор одразу звернувся до місцевої поліції. За даним фактом розпочали кримінальне провадження (стаття 186 частина 2). Правоохоронцям вдалося знайти таксиста. Той розповів, що 14 січня о 13 годині дійсно мав замовлення на Харківському масиві. Чоловіка від дитсадка доставив на Оболонь.

http://www.vinnitsa.info/news/u-kiyevi-pobili-y-pograbuvali-fotografa-z-vinnitsi-zabrali-dorogu-tehniku.html

У викраденій сумці знаходилися 2 фотоапарата, 3 об’єктива і 2 спалахи. Загальна вартість техніки – близько 3 тисяч доларів.

Наразі триває слідство. А Віктор Бондар закликає всіх колег бути обережними. Якщо хтось побачить його техніку в інтернет-магазинах чи ломбардах, звертатися до правоохоронців або на його телефон (067) 645 77 35.



Переглядів: 3578
Поширень: 0