17 січня в центральному парку зібралися сотні вінничан на урочисте закриття новорічної ялинки. Спершу тут пройшов фінал спортивно-розважального проекту «Battle City».

Перш, ніж згасли святкові вогні на головній ялинці Вінниці, численна публіка насолодилась видовищною шоу-програмою від вогняних театрів Вінниці, Києва та Харкова та концертом вінницьких рок-гуртів «LedWind», «Не лізь, бо вб’є» та «Подих Світла».

Чимало вінничан прийшли вчорашнього вечора до головної ялинки міста, щоб востаннє в цьому новорічно-різдвяному сезоні насолодитись її мерехтливими вогниками, запальною музикою, що не дає змерзнути та атмосферою свята. Перед початком розважальної програми, на сцену піднявся заступник міського голови Андрій Рева, щоб ще раз привітати вінничан з новим 2016 роком.

Вчора ввечорі відбулося урочисте закриття новорічної ялинки

А потім ведучий запросив на підмостки вінницьких приборкувачів вогню «Max Fire» з воняним шоу на честь нового 2016 року. Запальних популярних пісень співали рок-гурти «LedWind», «Не лізь, бо вб’є» та «Подих Світла». Пострибати та порадіти останньому святковому вихідному дню на відчутному морозі було чимало бажаючих. Після музичної паузи талановиті кияни з вогняного театру «Ledgend» продемонстрували вінничанам своє захоплююче шоу. А на завершення неймовірну танцювально-вогняну виставу показали фаєрщики з «EastFire» (м. Харків).

Вчора ввечорі відбулося урочисте закриття новорічної ялинки

Нарешті настав час загасити вінницьку ялинку. Близько місяця у центральному парку відбувалися новорічні розважальні заходи. Вінничани відвідували святкові концерти, фольклорні шоу, для малят проводились різноманітні театралізовані дійства, конкурси та розваги. Тисячі вінничан з 19 грудня веселились на площі біля головної ялинки міста. Цьогорічні новорічні святкування у ЦПКіВ ім. Горького завершені. До наступних новорічних свят!



Переглядів: 4468
Поширень: 0