Сьогодні в Головному управлінні поліції у Вінницькій області відбулась зустріч керівництва поліції з представниками Корпусу миру в Україні, в ході якої були обговорені питання співпраці.

Менеджери Корпусу миру Іван Никифорук та Наталя Бикова розповіли про програми, в рамках яких у Вінниці працюють американські волонтери. Це, зокрема, викладання англійської мови, проведення розвиваючих гуртків для молоді, розвиток місцевих громад.

Під час зустрічі представники Корпусу миру запропонували для вінницьких правоохоронців тренінги з англійської мови. Американський волонтер Ерік Браунстайн зазначив, що йому дуже подобається жити і працювати у Вінниці, він радий співпрацювати з поліцією та давати уроки мови.

Поліцейські Вінниці вчитимуть англійську мову за допомоги волонтерів Корпусу миру

Ця ініціатива була підтримана керівництвом вінницької поліції.

Заступник начальника ГУНП Роман Мушак подякував гостям за пропозицію, зазначивши, що це дуже актуально сьогодні, коли будується нова поліція, пріоритетом якої є захист і допомога людям. Надзвичайно важливо, аби патрульна поліція, дільничні інспектори, які найбільше контактують з громадянами, могли надати допомогу іноземним гостям.

В свою чергу начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення поліції Олександр Король зазначив, що у разі необхідності волонтерам буде надана необхідна професійна допомога вінницьких поліцейських. Він також запевнив, що Вінниччина є регіоном з достатньо високим рівнем безпеки, а правоохоронці велику увагу надають профілактиці правопорушень.



Переглядів: 3039
Поширень: 0