22 дитини народилося в цьому році у Новорічну та Різдвяну ночі. Сьогодні на черговому засіданні виконкому, батьків цих малюків привітав міський голова Сергій Моргунов від імені всієї територіальної громади. Їм, вже традиційно, подарували іграшки та дитячі коляски для новонароджених.

Цього року у Новорічну ніч у пологових будинках Вінниці народилося 8 немовлят, серед них – 5 хлопчиків та 3 дівчинки. Першим побачив світ 1 січня о 8:30 хлопчик з вагою 4 кг, зростом 58 сантиметрів. Він народився у пологовому будинку №2 і став найбільшою дитиною, що народилася на свята.

У Різдвяну ніч та перший день Різдва на світ з’явилося 14 дітей; з них - 5 хлопчиків та 9 дівчат.

29 січня у зал засідань міської ради запросили батьків новонароджених, де їх з поповненням у родині привітав міський голова Сергій Моргунов. «Бажаємо, щоб діти росли здоровими, щасливими, справжніми патріотами свого міста та країни, і щоб вони достойно розбудовували наше місто», – зазначив Сергій Моргунов.

Вінницьким родинам, у яких на Новий рік та Різдво народилися діти, подарували коляски

Родини новонароджених у подарунок отримали коляски та м’які іграшки для своїх малюків.

«У мене народилася дівчинка Соломія на Різдво вагою два кілограми 700 грам і зростом 51 сантиметр. Це у мене вже друга дитинка, першій, Вікторії, вже дев’ять років. Те, що нас сьогодні привітали, дуже приємно. Також дуже добре, що нам подарували коляску, адже ми ще не купували», – каже вінничанка Катерина Колісніченко.



Переглядів: 4514
Поширень: 0