На  форумі Всеукраїнського об’єднання учасників АТО та волонтерів  поділились досвідом роботи та окреслили майбутні плани. 30-31 січня,  у Вінниці,  відбувся дводенний  форум  Всеукраїнського об’єднання учасників АТО та волонтерів за участі представників  з  усіх областей  від Львова до Донецька, включаючи Центральну Україну. Мета – прозвітувати,  поділитись досвідом та окреслити майбутні плани.  До обговорення  долучився і  народний депутат-вінничанин  Сергій Кудлаєнко,  який  з  перших днів  створення  активно допомагає  цій організації.

«За  рік роботи ми зміцнились,  згуртувались у волонтерстві та благодійництві, є здобутки, але водночас є багато невирішених  проблем. Це і повноцінна реабілітація, і виділення землі, адже на  сьогодні  тисячі учасників АТО стоять у черзі на отримання  цієї пільги», - повідомив  голова об’єднання Анатолій Слівінський та  запросив усіх  до конструктивної співпраці.

Учасники  дискусії  поділились досвідом роботи своїх регіональних осередків, активно  підтримали новий проект з  психологічної допомоги демобілізованим за методикою американських  фахівців та  вирішили  створити постійно діючий реабілітаційний   центр  у Вінниці. 

У Вінниці відбувся форум Всеукраїнського об’єднання учасників АТО та волонтерів

Особливу  зацікавленість викликав виступ  Сергія Кудлаєнка,  який відкрив «юридичну клініку» для  правового захисту бійців АТО, що функціонує вже майже рік. «Усім, без винятку, надається безкоштовна  фахова юридична допомога , це і надання статусу, запити до органів  влади, позови  і представництво в судах, консультування та багато іншого. До 90% відповідей і рішень отримуємо на користь учасників бойових дій!», - повідомив народний депутат.

«ВГО  учасників АТО та волонтерів  має на меті  мир і злагоду  в  суспільстві, вони налаштовані на конструктивну  співпрацю  і я допомагаю їм у всіх добрих справах, адже підтримка наших захисників – це один з пріоритетів сьогодення»,- зазначив Сергій Кудлаєнко.

Учасники форуму, підкреслили, що їх організація засуджує радикалізм та не належить до партійно-політичних проектів,  вони  - дружня  монолітна команда, яка готова в будь-який час захистити інтереси  побратимів законним шляхом.



Переглядів: 3045
Поширень: 0