Мінрегіон України в рамках співпраці з міжнародними фінансовими організаціями продовжує розширення географії проектів з модернізації систем централізованого теплопостачання.

«Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» — інфраструктурний проект, спрямований на підвищення енергетичної ефективності та якості послуг, що надаються підприємствами централізованого теплопостачання України, із зміцненням їхньої фінансової життєздатності та поліпшенням екологічного стану довкілля за рахунок скороченням викидів CO2 в атмосферу.

На першому етапі учасниками проекту стане вісім міст: Вінниця, Дніпропетровськ, Кам’янець-Подільській, Миколаїв, Херсон, Харків, Чернігів та Тернопіль.

Проект впроваджується за рахунок коштів позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку. Загальна вартість робіт, що будуть профінансовані в рамках Проекту складе понад 300 млн. дол. США.

Проект «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» є одним з комплексних заходів, що впроваджуються Урядом України в напрямку реформування галузі централізованого теплопостачання.

Детальніше ЗА ПОСИЛАННЯМ



Переглядів: 2720
Поширень: 0