8 лютого  завідувач сектору з питань режимно-секторної роботи ОДА Тетяна Кононенко проінформувала про участь делегації Вінницької області в навчальній програмі «Досвід Німеччини у боротьбі з корупцією у різних сферах діяльності».

Як повідомила Тетяна Кононенко: «Делегація з України була в складі 12 державних службовців, представників з 6-ти областей (Волинська, Львівська, Закарпатська, Черкаська та Сумська), в тому числі, 2 - з Вінницької області. Захід проводився в м.Берлін в Академії доброго урядування та підвищення компетентності в Європі. Академія здійснює свою діяльність за підтримки Міністерства закордонних справ України в Німеччини».

У рамках візиту українська делегація відвідала Міністерство закордонних справ та Посольство України в Федеративній Республіці Німеччині, де обговорили питання щодо стану німецько-українських відносин.

Як повідомила Тетяна Кононенко: «Україна є актуальним партнером для Німеччини». Протягом 2-х тижневого навчання державні службовці у Німеччини вивчали питання запобігання та боротьби з корупцією.

«Питання корупції не тільки українське явище. Ми маємо робити все можливе для її вчасного запобігання», - підкреслив Валерій Коровій.



Переглядів: 3064
Поширень: 0