До громадської приймальні народного депутата Сергія Кудлаєнка, що  розміщена  у Вінниці по вул. Соборна, 72,  щодня  звертається до півсотні  людей  і більшість  питань потребують термінового втручання.  Тому, крім  планового прийому,  було вирішено  оперативно організувати його позачергову  зустріч із громадянами.

Приймальня депутата розміщена  при   громадській організації учасників АТО і питання допомоги цій категорії осіб завжди вирішуються в першу чергу. Розглянули звернення  матері  пораненого бійця, молодого хлопця,  який  виносив з поля бою товариша, підірвався на міні, отримав  каліцтво  і тепер  потребує  допомоги із цілого комплексу питань: встановлення статусу, пільги за законом, лікування, ремонт житла, навчання, працевлаштування.

З чим звертаються люди до приймальні народного депутата

На прийомі  розглядалось колективне звернення мешканців  з  приводу  виведення  відомчого  будинку із житлового фонду. Обговорили  й  можливості допомоги  молодій  родині,  яка втрачає  житло через   кредитний борг та взаємовідносини з банком по  іпотечній угоді. Всім буде надано юридичний  супровід, а  при потребі  представництво  в  суді.

До  приймальні  завітав  і дуже  відповідальний голова ОСББ,  який попросив  допомогти  з благоустроєм прибудинкової території, а також  посприяти працевлаштуванню  мешканця будинку,  адже, за його словами – він відповідає  за  всіх.

З чим звертаються люди до приймальні народного депутата

Під час прийому  вирішувались  питання  матеріальної допомоги на лікування дитини, а також розглядались проблеми переселенців з Криму. Патріоти, вони  залишили все  в окупованому Севастополі  і тепер  живуть в селі під Вінницею, але саме головне – вони циркові артисти і роботу їм знайти, звичайно, важко.

Ось  з  такими проблемами  звертаються люди до приймальні  народного депутата, але  за  словами Сергія  Кудлаєнка, - «двері  моїх громадських приймалень  завжди відкриті для допомоги людям  і якщо я  присутній у Вінниці  та маю час – зустрічаємось  із громадою і вирішуємо нагальні  питання  без оголошення  особистого прийому  чи попереднього запису».



Переглядів: 4370
Поширень: 0