Міська лікарня «Центр матері та дитини» в подарунок від благодійників отримала сучасний апарат, який будуть використовувати для зупинки кровотечі під час хірургічних втручань в гінекології і акушерстві.

Сьогодні медичне науково-виробниче об’єднання «Біокон» передало пологовому буднику міської лікарні «Центр матері та дитини» сучасний діатермокоагулятор. Такого апарату до сьогодні у лікарні не було.

«Ми співпрацюємо з різними благодійними центрами та меценатами. У 2014 році ми отримали апарат для штучної вентиляції легень, в 2015-му – апаратуру для надання медичної допомоги маловаговим та недоношеним дітям, - каже головний лікар МЛ «Центр матері та дитини» Володимир Присяжнюк. – Нам постійно допомагає міська та обласна влада, і за останні роки оновлення апаратури відбулося у багатьох медичних закладах міста. Але потреба у медапаратурі є постійно, адже вона має певний ресурс, тому потребує постійного оновлення».

У пологовому будинку Центру матері та дитини з’явився новий апарат – діатермокоагулятор

Представник територіального відділення центрального регіону компанії медичне науково-виробниче об’єднання «Біокон» Наталія Михальчук розповідає, що їх компанія завжди належала до соціально-відповідального бізнесу і займалася благодійністю. «З 2013 року було запущено нову лінію засобів інтимної гігієни, і компанія вибрала стратегію допомоги міським лікувально-профілактичним закладам, гінекологіям та жіночим консультаціям з програмою «Біокон для здоров’я жінки». Щомісяця компанія обирає лікувальні заклади і допомагаємо їм медобладнанням, яке використовується для діагностики і лікування», - каже Наталія Михальчук.

У пологовому будинку Центру матері та дитини з’явився новий апарат – діатермокоагулятор

«Це сучасний апарат радіохвильової хірургії, - пояснює заступник головного лікаря з медичної частини Сергій Чечуга. - Ми будемо застосовувати його в гінекології і акушерстві. Певні маніпуляції, які можуть ним проводитися, взагалі не залишають рубців, будемо застосовувати під час хірургічних операцій для зупинки кровотечі, що дозволить попередити серйозні ускладнення як під час оперативних втручань, так і в після оперативному періоді. Це гарний соціальний проект і ми дуже вдячні за допомогу нашим партнерам». Окрім того, апарат в подальшому також буде використовуватися закладом для лікування ерозії шийки матки.



Переглядів: 5510
Поширень: 0