Вчора, 22 лютого, у Вінниці стартувала нова патрульна поліція. Керівником вінницьких "копів" призначили 24-річного Редвана Усеінова, який до цього очолював патрульних у Шевченківському районі Києва.

Під час урочистостей журналістам Вінбазару вдалося поспілкуватися із головним полісменом Вінниці та розпитатися про найближчі плани.

- Перше завдання, яким плануємо зайнятися - це налагоджування дорожнього руху. Є проблеми, які і в будь-яких містах, люди порушують, з цим будемо боротися. Звичайно, боротимемося і з крадіжками, грабунками, на жаль вони також є, - сказав Усеінов.

На запитання: "Чи вистачить для забезпечення порядку у Вінниці 255 патрульних?" Усеінов відповів: - Вважаю, що кількості для 380-тисячного міста, впринципі, вистачає. Для прикладу, я працював у Шевченківському районі, це самий великий район у місті Києві, там орієнтовно такаж кількість населення. Там працювало 22 екіпажі і цілком виконували всі завдання. А у Вінниці 25 квадратів і 25 екіпажів, плюс ще 26 екіпаж замкомандира роти, 27-й командира роти та 28-й командира батальйону, - сказав головний полісмен Вінниці.



Переглядів: 4554
Поширень: 0