Урочистості з нагоди ювілею відбулись сьогодні, 25 лютого, у кіноконцертній залі «Плеяда».

Привітати колектив госпіталю та його незмінного керівника Валерія Бабійчука, який очолює лікувальний заклад вже близько 30 років, прийшли народні депутати України Григорій Заболотний, Андрій Тетерук, та Сергій Кудлаєнко, які зачитали вітальну адресу від Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана.

Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни святкує своє 70-річчя

Вітали ювілярів колеги – головні лікарі усіх військових госпіталів України, керівники департаментів охорони здоров’я області та міста Вінниці, делегації з районів, представники медичних навчальних закладів, ветеранських організацій, духовенство.

Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни святкує своє 70-річчя

Начальник Вінницького обласного клінічного госпіталю ветеранів війни Валерій Бабійчук з вдячністю приймав грамоти, нагороди, подарунки, вітальні адреси та грошові сертифікати на придбання медичного устаткування для закладу.

Від імені обласної державної адміністрації в урочистостях взяв участь перший заступник голови ОДА Андрій Гижко.

Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни святкує своє 70-річчя

Вітаючи колектив госпіталю із 70-ю річницею, Андрій Гижко відзначив: «Є два важливі факти, які слугують показником якісної роботи цього медичного закладу – те, що госпіталь визнано найкращим в Україні не лише в 2015 році, а вже 15 років поспіль з 2000 року, Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни займає перше місце в державі серед аналогічних закладів. Другим фактом, який, безумовно характеризує заклад є те, що з перших днів антитерористичної операції, не маючи відповідних директив чи інструкцій, саме лікарі вінницького госпіталю приймали на лікування поранених бійців. За цей період 314 воїнів отримали найкращі умови для лікування та реабілітації, оскільки загальновідомо,що цей медичний заклад надає справді високоякісну допомогу».

Від облдержадміністрації та обласної Ради Андрій Гижко та депутат обласної Ради Людмила Станіславенко подарували госпіталю спеціалізований офтальмологічний мікроскоп, вартістю 4 мільйони гривень.

Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни святкує своє 70-річчя

Вони також вручили Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної Ради кращим медичним працівникам закладу.

Учасники урочистого зібрання мали змогу переглянути невеличкий фільм –звіт про історію Вінницького госпіталю ветеранів війни, про щоденні будні та величні плани його колективу.

У програмі урочистостей також були цікаві концертні номери відомих та улюблених виконавців Вінниччини.



Переглядів: 8034
Поширень: 0