Днями знана команда КВК «Вінницькі перці» відзначила 10-річний ювілей. Хто з колективу веселих і кмітливих продовжив крокувати з посмішкою професійним життям, а хто кардинально змінив сферу діяльності, розповів один із найвідоміших учасників команди Олександр  Теренчук.

«Такого дієздатного колективу як «Вінницькі перці» вже не існує, тому ювілейного шоу ми не влаштовували, а зібралися вузьким колом», - пояснює Олександр. «Ми багато років присвятили проекту, провели їх весело і цей спогад назавжди у серці. Зараз дороги багатьох розійшлися, але ми намагаємося підтримувати зв'язок, тим паче, далеко не усі змінили професійний напрям. Навіть ювілей відзначали з запізненням, щоб у всіх співпали можливості зустрітися».

Вінницькі перці

Вінницькі перці» вперше з’явилися у телевізійному КВК 25 січня 2006 року, в ефірі колись шанованого федерального ЗМІ «Перший канал». Грали у різноманітних лігах, а найкращим результатом став вихід у напівфінал вищої ліги КВК. З 2011 року команда виступала в українській версії проекту «Бійцівський клуб.

***

Дмитро Голубєв мешкає і працює в Києві. Автор та актор проектів «Драйв Продакшн».

Олександр Теренчук і Дмитро Голубєв

Дмитро Голубєв та Олександр Теренчук

***

Олександр Теренчук – залишився у Вінниці, але активно знімається у столичних проектах: скетчкомі «Країна У» та «Одного разу під Полтавою». Разом із Дмитром Голубєвим створив агенцію з організації свят «Фонтан Events». Співавтор гумористичного шоу «Фонтан».

Олександр Теренчук

***

Ірина Сопонару – відома червона, а потім білява учасниця колективу, нині грає Яринку у скетчкомі «Країна У» та в серіалі «Одного разу під Полтавою».

Ірина СопонаруІрина Сопонару

***

Вокальна частина команди: Олег Пашківський, Вадим Безвуляк та Ярослав Кубич. Хлопці брали участь у проекті «Х-фактор» і нині відомі як тріо «Максимус». Але Ярослав Кубич досить швидко покинув колектив і зайнявся фермерством. Інші учасники активно виступають та щосезону за контрактом гастролюють в Японії.

тріо «Максимус»

***

Антон Столярський переїхав жити в Одесу. Працює PR – менеджером у міжнародній IT- компанії, грає в інтелектуальні ігри та англійський футбол. З творчістю не розпрощався, продовжує роботу на сцені в якості ведучого масових заходів, займається стендапом, резидент проекту Stand Up O'City. Хоча насправді Антон ніколи вінничанином і не був – він з Чернівців. В команду потрапив у якості запрошеного гравця.

Антон Столярський

***

Василь Гуменюк - легендарна особистість в колективі. Один із найодіозніших виконавців з України, які співали в КВК. У гімні Юрмали «Вітер КВК» була стрічка «…зато он дует, как японский фен». Цю партію Олександр Масляков довіряв тільки обраним виконавцям. Декілька разів Василь брав участь у талант-шоу. Зараз  очолює сільський клуб у смт. Яромолинці, що на Хмільниччині.

Василь Гуменюк

***

Микола Бесарабов – рекламне обличчя та за сумісництвом монтажник компанії «Еверест».

Микола Бесарабов

***

Інна Приходько - приєдналась до команди пізніше за інших, нині живе у Києві, знімається у серіалах та грає у театрі. Інна найкраще пародіювала Юлію Тимошенко.

Інна Приходько

https://www.youtube.com/watch?v=urZxjC4uWDg

***

Олександр Левицький – найперший звукорежисер в колективі, відкрив власну автомайстерню, встановлює сигналізації та освітлення.

Олександр Левицький

***

Максим Ткачук працює директором одного із кондитерських магазинів.

Максим Ткачук

***

Дмитро  Балюк, якого називали художнім керівником колективу, відповідав за режим дня команди, зараз працює у Вінницькому ПТУ № 5, а також займається організацією корпоративних свят.  

Дмитро  Балюк

***

Андрій Трубніков – співавтор багатьох проектів « IQ – продакшн».

Андрій Трубніков

***

Олександр Небава – брав участь в  талант- шоу «Голос країни», але не пройшов відбір. Працює у підрозділі Державного управління справами.

Олександр Небава

***

Дмитро Слободянюк – після університету закінчив аспірантуру в медичному університеті. Держслужбовець в системі охорони здоров’я.

Дмитро Слободянюк

***

Іван Козак – запрошений хореограф для постановки виступів. Проживає і працює у США.

Іван Козак

***

Сергій Гоменюк – працює у власній компанії, яка займається будівництвом та ремонтом.

Сергій Гоменюк

***

Вінницькі перці 



Переглядів: 19222
Поширень: 0