Цьогоріч з 18 по 20 грудня на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, чекає велика кількість подарунків та зустрічей із міським головою Володимиром Гройсманом.

18 грудня у Палаці дітей та юнацтва очільник міста зустрінеться із дітьми-сиротами, аби вручити їм солодощі та матеріальну допомогу. Таких діточок, дошколяриків та дітей шкільного віку у Вінниці більше 200. Для сиріт цього дня буде влаштовано святковий концерт з цікавою розважальної програмою. Також відбудеться зустріч міського голови із дітьми, які виховуються в прийомних сім\'ях. У Вінниці на даний час є 5 сімей, в яких виховується семеро прийомних дітей. Такі сім\'ї також отримають матеріальну допомогу, а малеча - солодкі подарунки.

Крім того, солодощі отримають вихованці будинку дитини «Малютка», дитячого будинку «Гніздечко», громадської організації «Надія», християнського центру «Надія до життя», дитячого об\'єднання для інвалідів «Повір у себе» та ДНЗ№24. Окрім того, кожному із цих закладів будуть передані цінні подарунки від міської ради.

Представники клубу старшокласників «Лідер», які вже встигли власноруч зробити безліч подарунків, у День Святого Миколая Чудотворця роздаватимуть діткам свої вироби, тим самим привчаючи їх до співчуття, милосердя та добра.

«Святий Миколай опікувався бідними, знедоленими та особливо допомагав дітям, - каже заступник міського голови Микола Гунько. - Саме тому у цей день найбільша увага приділятиметься дітям, яким батьки з тих чи інших причин не можуть влаштувати свято та зробити подарунок».

Протягом трьох днів, з 18 по 20 грудня у кінотеатрі «Родина» триватимуть безкоштовні перегляди фільмів та мультиків для вінницької малечі. А дітки, які належать до пільгових категорій населення, зможуть безкоштовно покататися на ковзанах у «Льодовому клубі».


Переглядів: 3328
Поширень: 0