Матеріали розслідування ймовірної причетності Антона Шевцова до сепаратизму оголошуватимуться публічно

Керівництво Національної поліції України проводить службове розслідування щодо чільника вінницької поліції Антона Шевцова і звернулася з відповідним проханням до Служби безпеки України. Про це голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе заявила в ефірі "5 каналу" в п’ятницю, 4 березня.

"Я думаю, що перевірка буде абсолютно відкритою. Коли вони будуть перевіряти, і ми - під час нашого службового розслідування, всі матеріали будуть відкритими", - сказала вона.

Деканоідзе сподівається, що найближчим часом громадськість отримає офіційну відповідь щодо цього інциденту. Вона пояснила: "Переатестація до Вінниці поки що не дійшла, тому що ми тільки переатестували п’ять областей і зараз закінчуємо в Одесі, в Миколаївській області".

Крім того, чільниця НПУ додала, що Шевцов також самостійно звернувся до СБУ через прес-брифінг.

Нагадаємо, активісти звинувачують начальника поліції Вінницької області Антона Шевцова у сепаратизмі. Вони запевняють, що на його сторінці у соцмережі помітили світлини з російським боксером і політиком Миколою Валуєвим. А членів родини головного поліцейського області - на тлі російської техніки під час святкування 9 травня у Севастополі.



Переглядів: 3086
Поширень: 0