На початку грудня у Києві під патронатом Міністерства освіти і науки України та Академії педагогічних наук України проводилась виставка-презентація «Інноватика в освіті України», на якій понад 300 навчальних закладів України та підприємств, які обслуговують освіту, презентували найвагоміші творчі надбання, педагогічні новації, кращі досягнення в галузі освіти і науки. Вінниця цьогоріч на виставці була представлена управлінням освіти Вінницької міської ради, СЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназією №6, навчально-реабілітаційним центром та двома дошкільним навчальним закладами - №24 та 35.

Для того, щоб стати учасником виставки, потрібно було пройти дуже багато етапів відбору. Бралися до уваги найкращі роботи, прогресивні підходи до освітянської роботи та втілення їх у життя. Начальник управління освіти Вінницької міської ради Володимир Буняк повідомив, що організаторами виставки-презентації особливо було відмічено діяльність дошкільного навчального закладу №35, який і отримав окрему нагороду за неординарний підхід до розвитку програми «Я у світі». «Дана програма розроблена таким чином, що особистість стоїть на першому місці, - говорить Володимир Буняк. - Вона дає можливість врахувати особливості кожної дитини та давати їй гармонійно розвиватися».

23 грудня нагороду від Міністерства освіти і науки України керівництву садочку вручить очільник міста Володимир Гройсман на зустрічі із стипендіатами міського голови.


Переглядів: 3723
Поширень: 0