У суботу, 19 березня, офіційно відкриють нове приміщення центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями "Гармонія".

Про це повідомила керівник ГО "Гармонія" Раїса Панасюк.

"Ми переїхали. Офіційне відкриття 19.03.2016 ", - зазначили представники ГО в Facebook.

Наразі художники працюють над оздобленням приміщення.

Цієї суботи міський центр "Гармонія" справлятиме новосілля

Ремонт у приміщенні по вул. Винниченка тривав майже два роки. Центр розміститься на площі 933 кв.м, це у сім разів перевищує розміри попереднього приміщення центру за адресою вул. Космонавтів, 48.

"Реконструювати приміщення розпочали два роки тому. Адже в нашому центрі одночасно працює 10 спеціалістів, які займаються психологічною та фізичною реабілітацією людей з обмеженими фізичними можливостями, проводяться зустрічі, тренінги та дрібний ремонт візків. Із кожним роком охочих відвідувати "Гармонію" ставало більше. Зараз у нашому центрі реабілітації 75 клієнтів", – сказала Панасюк.

Цієї суботи міський центр "Гармонія" справлятиме новосілля

Вартість реконструкції становила 6,5 млн грн. Приміщення адаптоване для людей на візках. У будівлі обладнано конференц-зал, дитячу кімнату, масажний кабінет, майстерні для ремонту візків, навчальні класи. Також тут буде магазин для товарів, виготовлених вінничанами з обмеженими можливостями.



Переглядів: 3429
Поширень: 0