Сьогодні у залі засідань міської ради працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення приймали вітання з нагоди професійного свята. Кращим працівникам галузі вручили грамоти, подяки та премії. Колективам комунальних підприємств – подарунки, сучасну комп’ютерну техніку.

Щороку у третю неділю березня працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначають своє професійне свято. Напередодні, 18 березня, кращих працівників галузі привітав міський голова Сергій Моргунов.

«Мабуть, не до кінця ви всі оцінюєте той вклад, який робите у розвиток міста Вінниці. Адже працівники комунальної сфери відповідають за такі важливі сфери: як стан доріг, транспорту, освітлення, вивіз сміття. У будь-яку погоду - чи дощ, чи сніг, чи день, чи ніч, якщо потрібно, ви завжди працюєте. Працівники побутового обслуговування, а це і перукарні, і швейні майстерні, також надають послуги вінничанам, створюють настрій для людей, що також важливо для комфортного життя. Від імені всієї територіальної громади ми дякуємо вам за роботу та ваш професіоналізм. Бажаємо, щоб робота приносила задоволення і ви чули від вінничан слова подяки», – каже Сергій Моргунов.



Переглядів: 3616
Поширень: 0