У Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної відбулось урочисте відкриття VI Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології, яка триватиме з 21 по 25 березня.

Для участі в олімпіаді до Вінниці прибули 84 учасники з 25 областей України, 29 педагогічних працівників – керівники команд, а також 28 членів журі та 15 членів оргкомітету.

У Вінниці триває VI Всеукраїнська учнівська олімпіада з екології

«Цьогорічний початок олімпіади досить символічний. Адже, вчора для того, щоб показати необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої Планети, по всій землі була проведена Година Землі, до якої долучилась і Вінниччина. До речі, у 2015 році до її проведення приєдналися більше 7000 міст у 172 країнах по всьому світі. Серед тих, хто підтримав подію, були мери м. Париж, Гонконг, Ріо-де-Жанейро, відомі політики, діячі культури та багато інших. В Україні до кампанії долучилися більше 50 міст та містечок, у тому числі Київ, Одеса, Львів, Харків, Полтава та інші» – зауважує Ігор Івасюк, заступник голови – директор Департамент освіти і науки облдержадміністрації.

У Вінниці триває VI Всеукраїнська учнівська олімпіада з екології

Впродовж 5 днів учасники будуть захищати свої проекти, виконувати завдання теоретичного туру олімпіади, а також здійснювати екскурсії по Вінниці.

Кандидати на перемогу у VI Всеукраїнській учнівській олімпіаді з екології – 73 переможці обласних етапів. Тому обирати члени журі будуть кращих з кращих.

У Вінниці триває VI Всеукраїнська учнівська олімпіада з екології

Урочисте закриття та нагородження переможців пройде у актовій залі ЗШ І-ІІІ ступенів №16 ВМР.



Переглядів: 3391
Поширень: 0