25 березня, гвардійці військової частини 3008 приймали вітання з нагоди другої річниці з часу заснування Національної гвардії України.

Привітати особовий склад зі святом на урочистості завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник, заступник Вінницького міського голови Ігор Корольчук.

«Сьогодні ми чуємо багато різних розмов про те, що в Україні нічого не змінюється. Та це не так. Ми маємо чимало проблем, але однозначно живемо в зовсім іншій країні. Своїм серцем і душею ми пережили два надзвичайно важкі роки. І мірилом цього є наша повага до вас, дорогі гвардійці, до вашої мужності, стійкості та патріотизму, - зазначив голова облдержадміністрації Валерій Коровій. – Фактично, за два роки ми побудували нову армію, Національну гвардію, забезпечили безпеку наших громадян. За майбутнє нашої держави патріоти України віддають найцінніше – власне життя. І ми повинні все зробити для того, щоб почесно виконати велику місію, яка покладається сьогодні на усіх нас, – побудувати нову, суверенну, демократичну країну».

У Вінниці відбулись урочистості з нагоди 2-ї річниці створення Нацгвардії України

З побажаннями віри, добра і позитивних емоцій Валерій Коровій спільно з головою обласної Ради Анатолієм Олійником передали командиру військової частини 3008 Василю Чумаку Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради з грошовими винагородами для вручення тим військовослужбовцям, які перебувають нині в зоні проведення АТО. У дарунок же військовій частині керівник області передав комп’ютерну техніку.

У Вінниці відбулись урочистості з нагоди 2-ї річниці створення Нацгвардії України

В ході урочистостей відзнаками «За гідність та патріотизм» гвардійці нагородили низку волонтерів та організацій, які надають допомогу їхній військовій частині. Загиблих же героїв учасники заходу пом’янули хвилиною мовчання.



Переглядів: 3730
Поширень: 0