У Вінниці мешканці мікрорайону "Оліяжиркомбінат" планують реконструювати прибережну зону озера та створити там рекреаціну зону. Про це повідомляє Real-vin.com.

Місцеві жителі виступають з ініціативою реконструкції гектара прибережної зони озера.

Проектом передбачено очищення озера та вирівнювання берегової лінії спеціальними бетонними плитами. Окрему ділянку вінничани планують облаштувати для малечі. Що стосується прибережної зони, то ініціативна група місцевих жителів пропонує розбити на ній кілька алей, а також оснастити територію вісьмома лавками і ліхтарями. Для реалізації цього проекту необхідно близько 800 тисяч гривень. У цю суму також входить побудова сходів, завдяки яким, до озера можна буде підійти в будь-яку погоду.

Свій проект містяни планують здійснити за рахунок коштів проекту "Бюджет громадських ініціатив", який реалізується Вінницькою міською радою. Він передбачає виділення коштів для реалізації ідей городян. І в першу чергу стосуються благоустрою територій.

В районі олійножирового комбінату може з'явитися ще одна сучасна набережна

Спочатку за проект мають проголосувати жителі міста, і якщо він набере необхідну кількість голосів, його підтримають на засідання виконавчого комітету.

Жителі мікрорайону з приводу реконструкції берега налаштовані рішуче, і за підтримки депутатів збираються відстоювати свій проект. Адже кожен хоче зробити комфортніше своє місто і свій мікрорайон.



Переглядів: 5713
Поширень: 0