Конкурс ТІК на випускному! Гурт ТІК оголошує безпрецендентний конкурс для всіх цьогорічних випускників! Мрії збуваються!!!

Переможний клас чекає мегаподарунок - виступ гурту «ТІК» на вашому випускному!

Все, що від вас потрібно:

  • зняти відео і розказати, чому саме на вашому випускному має виступити гурт «ТІК»;
  • опублікувати відео у соцмережах із хештегом #ТІКнавипускному;
  • вислати нам відео або ссилку на нього на ex.ua на електронну скриньку [email protected].

Ваше відео повинно бути не довше однієї хвилини, а в листі потрібно зазначити свої контакти, клас, школу та місто. Відео висилайте до 30 квітня включно!

"Ваші відео ми будемо переглядати всім гуртом. Обіцяємо: переможцем стане саме той клас, який не побоїться креативу, а головне - буде цього найбільше бажати! Чекаємо від вас щирості та дружності", - говорить лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк: "Від себе гарантуємо найвеселішу музику на вашому випускному і запал, який запам’ятається назавжди!"

«Вчителька», «Королева балу», «Сірожине пірожине», «Білі троянди», «Біла хмара, чорна хмара» та багато інших хітів гурту «ТІК» - у ТОПі тих, які щороку звучать на випускних вечорах.

А рівно п’ять років тому саме під пісню «ТІК» - «Королева балу» - вся країна спостерігала за чарівним перетворенням випускниць у справжніх королев у однойменному телепроекті каналу ТЕТ.

Музиканти «ТІК» з радістю зголосилися влаштувати конкурс для випускників, адже переконані: вступати у доросле життя наша прекрасна молодь повинна лише із посмішкою, оптимізмом, надією і найкращими враженнями.

І все це буде! Бо ми варті того, щоб мрії збувалися! Варто лише зробити крок їм назустріч!!!



Переглядів: 3186
Поширень: 0