У Вінниці стартувала благодійна акція «Серце до серця», метою якої є збір коштів для хворих людей. У її рамках відбудеться благодійна фотосесія, щорічний фото-крос, перегляд фільму, тренінг. А також – благодійний забіг «Я біжу заради життя». Долучитися до заходів можуть всі бажаючі.

Вже 10 років поспіль, благодійний фонд «Серце до серця» проводить акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей. На зібрані гроші, фонд закуповує медичне обладнання та безкоштовно передає у користування в обласні дитячі лікарні України.

Цьогоріч акція пройде з 4 по 24 квітня. В її рамках заплановано чимало цікавих заходів та проектів. Так, 10 квітня о 9.30 за адресою вулиця Космонавтів,63 відбудеться тренінг «Секрети успіху», Також 10 квітня о 16.00 відбудеться перегляд фільму «Великий Гетсбі» за адресою вулиця Пирогова, 47 а «Beef-Eater».

17 квітня о 9.30 пройде благодійна фотосесія у фотостудії «Paprika» та «М’ята». Також цього дня о 20.00 відбудеться благодійний концерт «Серце до серця» за адресою вулиця Коцюбинського, 39 Royal Pab. 23 квітня о 13.00 вінничан запрошують на щорічний «Фото-крос», який стартує біля Водонапірної вежі. А 24 квітня о 11.00 у місті пройде благодійний забіг «Я біжу заради життя».

Вінничан запрошують долучитися до благодійної акції «Серце до серця» та допомогти хворим дітям

Нагадаємо, що за результатами 2015 року, сума зібраних коштів у Вінницькій області становила 287 119, 59. На ці гроші у Вінницьку обласну дитячу лікарню було закуплено 12 інфузійних насосів. Це медичний виріб, призначений для тривалого, дозованого, контрольованого введення розчинів, високоактивних лікарських препаратів та поживних речовин. А також 78 шприців до них. Це обладнання дуже важливе, адже дає шанс на життя недоношеній дитині.

Додаткова інформація за посиланням.



Переглядів: 3741
Поширень: 0